aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜαρτίνς: «Λειτουργήσαμε υποσυνείδητα στο δεύτερο μέρος, οπωσδήποτε νίκη με την ΑΕΚ»

Μαρτίνς: «Λειτουργήσαμε υποσυνείδητα στο δεύτερο μέρος, οπωσδήποτε νίκη με την ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος -όπως είναι λογικό- από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο δεύτερο κόντρα στην Ντιναμό έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας ότι είναι «ανοιχτή» η πρόκριση παρά το 2-2.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε ότι οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν υποσυνείδητα στο β’ μέρος και στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά όχι και στα προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, επεσήμανε ότι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να το πάρουν οι Πειραιώτες οπωσδήποτε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν παρουσιάστηκε διπρόσωπος ο Ολυμπιακός: «Είναι ξεκάθαρο ότι στο δεύτερο μέρος υποχωρήσαμε, πιθανόν να λειτουργήσαμε υποσυνείδητα. Στο πρώτο ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν πιεστικοί, πήραμε τις διεκδικούμενες μπαλιές. Στο δεύτερο πιστεύω ότι λειτουργήσαμε υποσυνείδητα. Πάντως, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-1 με την ευκαιρία του Ποντένσε στο β’ ημίχρονο. Σε αυτή τη φάση των διοργανώσεων όλα κρίνονται σε δύο αναμετρήσεις, όχι στη μια και όλες οι πιθανότητες είναι μπροστά μας ανοιχτές».

-το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και για τις σοβαρές απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός: «Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, ανεξαρτήτως της ποιότητας του παιχνιδιού που θα γίνει και θα κάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης λείπει. Έχω πει ότι είμαστε πλήρεις και έχουμε παίκτη σε κάθε θέση ώστε να καλύψουμε πιθανή απουσία. Έχουμε δείξει ότι με πολλές αλλαγές μπορεί να παρουσιάσει ποιότητα η ομάδα και δεν ότι δεν πέφτει το επίπεδο της ποιότητας. Το ίδιο ισχύει και με τα προβλήματα που είχαμε με Φορτούνη και Ελαμπντελαουί. Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να κερδηθεί».

-το γεγονός ότι έχει δεχθεί αρκετά γκολ στα τελευταία ματς ο Ολυμπιακός και για τα λάθη απροσεξίας που κάνει ο Ολυμπιακός: «Είναι αλήθεια αυτό και μας ανησυχεί ιδιαιτέρως. Επηρεάζει τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας. Έχει παρουσιαστεί σε προηγούμενα παιχνίδια, με φάσεις που χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και πρέπει να προσεχθεί στα επόμενα παιχνίδια, όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ