aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜαρτίνς: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου»

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου»

Άδικο θα ήταν σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς αν ο Ολυμπιακός έμενε εκτός συνέχειας Europa League από την Αϊντχόφεν, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πόσο περήφανος είναι για την πρόκριση αλλά και χαρούμενος για τους παίκτες του, ενώ δεν το ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι το αξίζαμε. Το 2-0 δεν ήταν δίκαιο, είχαμε πολλές ευκαιρίες είχαμε ατυχίες γενικότερα αν είχαμε αποκλειστεί θα ήταν άδικο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας, είμαι χαρούμενος. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αδικίες, θα ήταν άδικο να μείνουμε εκτός γιατί παίξαμε καλά και δείξαμε χαρακτήρα».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Είχαμε δύο ευκαιρίες, παίξαμε δυνατά και στο πρώτο μέρος, γενικότερα μπήκαμε πολύ αποφασιστικά και είχαμε ευκαιρίες, το σκορ δεν ήταν δίκαιο βάση της εικόνας που είχε η ομάδα μου».

Για τον Αχμέντ Χασάν: «Θέλω να αναφερθώ στο σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα, είμαστε πολύ περήφανοι, πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν κερδίσαμε το Europa για να πανηγυρίσουμε αλλά παλεύουμε και έχουμε το πνεύμα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει».

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε στους «16»: «Έχει προτεραιότητα να ξεκουραστούμε τώρα γιατί έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα, δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ