aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜαρσέιγ, τον Απόλλωνα θα τον σέβεσαι! (vids & pics)

Μαρσέιγ, τον Απόλλωνα θα τον σέβεσαι! (vids & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πάλεψε, ήταν μαχητικός, είχε εξαιρετικές ευκαιρίες, είδε με λίγα λόγια «κατάματα» τη Μαρσέιγ, ένα από τα μεγαθήρια της Γαλλίας. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και απέναντι στη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, αλλά δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος, χάνοντας με 1-2.

Αυτή τη φορά όμως, κατάφερε να εξαργυρώσει την εξαιρετική εμφάνισή του κερδίζοντας έναν πόντο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα της Μασσαλίας (2-2) στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (όγδοο γκρουπ).

Βέβαια, ο Απόλλωνας άξιζε να κερδίσει καθώς είχε εξαιρετική παρουσία, αλλά η Μαρσέιγ ευτύχισε τις δύο από τις 3-4 καλές φάσεις της να τις μετατρέψει σε γκολ. Ωστόσο, ο θρύλος της Λεμεσού είχε τη ψυχή που μάς συνήθισε να έχει, και μετά το 0-2 με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ (50′ Παγιέ, 68′ Λουίς Γκουστάβο) συνέχισε να πιέζει και στο τέλος με δύο γκολ (74′ Μάρκοβιτς, 90′ Σελάγια) ευτύχισε να σώσει την… παρτίδα!

Αυτή τη φορά λοιπόν, οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, κατά το ήμισυ τουλάχιστον, δεν έμειναν με τις εντυπώσεις και πλέον αντιμετωπίζουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού μέχρι στιγμής έδειξε πως μπορεί να τα βάλει με τις δύο από τις τρεις ομάδες στον όμιλό του. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Άιντραχτ κέρδισε με 3-1 τη Λάτσιο και έφθασε στους έξι βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (25/10).

Ακολουθεί η ταυτότητα και το live της αναμέτρησης!

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε (10′ Μάρκοβιτς), Ρομπέρζ, Σουμά, Σαρδινέρο (55′ Παπουλής), Σατσέτι, Μπρου, Καραγιόλ (65′ Μάγκλιτσα), Περέιρα, Σελάγια.

Μαρσέιγ (Ρούντι Γκαρσία)Πελέ, Σακάι (46′ Σαρ), Καμαρά, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Λόπεζ, Στρούτμαν, Λουίς Γκουστάβο (75′ Σέρτιτς), Ράντονιτς, Παγιέ, Μήτρογλου (46′ Ζερμέν).

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ74′ Μάρκοβιτς, 90′ Σελάγια / 50′ Παγιέ, 68′ Λουίς Γκουστάβο.

Κίτρινες: 45′ Καραγιόλ, 55′ Παπουλής / 62′ Καμαρά, 79′ Παγιέ, 88′ Αμαβί.

Αποβολές-/-.

Διαιτητές: Άραλντ Λέχνερ (Αυστρία) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χάιντενραϊχ και Μαξιμιλιάν Κόλμπιτς. Τέταρτος ο Αντρέας Σταούντιγκερ και επιπρόσθετοι Αλεξάντερ Άρκαμ και Τζουλιάν Βάινμπεργκερ. Παρατηρητής διαιτησίας ο Πολωνός Ρόμπερτ Μάτσεκ και παρατηρητής αγώνα ο Ιρλανδός Πίνταρ Ράιαν.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ