aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Μάχη» για το στέμμα της υπερπρωταθλήτριας

«Μάχη» για το στέμμα της υπερπρωταθλήτριας

Ο αγώνας για το ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ, μεταξύ των νικητών του Τσάμπιονς Λιγκ και των κατόχων του Γιουρόπα Λιγκ, θα ήταν σε κανονικές συνθήκες μια ελκυστική αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων σε αξιοθαύμαστη φόρμα.

Η Μπάγερν είναι αήττητη από τις 7 Δεκεμβρίου, μια σειρά 31 αγώνων, στην οποία έχει… αναγκάσει αρκετούς αντιπάλους σε ήττα, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρσελόνα, την οποία συνέτριψε με 8-2, στον δρόμο της για το μαγικό τρεμπλ. Η φόρμα της Σεβίλλης είναι σχεδόν εξίσου εντυπωσιακή, καθώς παραμένει χωρίς ήττα από τις 9 Φεβρουαρίου -μια σειρά από 21 αγώνες– ολοκληρώνοντας τη σεζόν με την κατάκτηση του Europa League.

Αλλά το κύριο ενδιαφέρον, περιστρέφεται γύρω από τον τελικό ως μία δοκιμή για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Ο σημερινός αγώνας στην Ουγγαρία είναι πιο… φιλόδοξος και αναμφισβήτητα πιο επικίνδυνος, με την ΟΥΕΦΑ και τις τοπικές αρχές να επιτρέπουν στο «Puskas Arena», παρουσία φιλάθλων στο ένα τρίτο της χωρητικότητας των 67.000.

Σε αυτούς θα περιλαμβάνονται οπαδοί των δύο ομάδων που θα ταξιδέψουν, αφού οι δύο σύλλογοι έχουν πάρει από 3.000 εισιτήρια.

Η ΟΥΕΦΑ, αναφέρει ότι θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα, με τους φιλάθλους να έχουν εντολή να απέχουν 1,5 μέτρα ο ένας από τον άλλον, να φορούν μάσκες και να πλένουν και να απολυμαίνουν τα χέρια τους όπου είναι δυνατόν. Πρέπει επίσης να υποβληθούν σε έλεγχο θερμοκρασίας στο γήπεδο και σε οποιονδήποτε έχει άνω των 37,8 Κελσίου θα αποκλειστεί η είσοδος. Οι φίλαθλοι που φτάνουν από το εξωτερικό, θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητική εξέταση κορωνοϊού, που πρέπει να έχει διεξαχθεί τις προηγούμενες τρεις ημέρες, ενώ θα μπορούν να παραμείνουν στη χώρα μόνο για 72 ώρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 41χρονος Άγγλος, Άντονι Τέιλορ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λούκας Ερνάντεζ, Μπόατεγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι.

ΣΕΒΙΛΗ: Μπουνού, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο, Ράκιτιτς, Φερνάντο, Ζορντάν, Σούσο, Εν-Νεσίρι, Οκάμπος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ