aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΛουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Λουτσέσκου: «Είμαι ικανοποιημένος, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Την ικανοποίησή του για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Βίντι, ανέφερε πως τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για το αν πρέπει να είναι χαρούμενος, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του ίδιου και των παικτών του δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, αλλά μόνο το παιχνίδι κόντρα στους Ούγγρους.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το αν είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, σε σχέση με τα προηγούμενα:«Αυτό το παιχνίδι, έχει τη δική του δυσκολία. Είμαστε σε μία καλή περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο γήπεδο, έχοντας κερδίσει το παιχνίδι. Για να κερδίσουμε αύριο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, 100% συγκεντρωμένοι και με τα στοιχεία που θα έχουμε βγάλει, να είμαστε κυρίαρχοι. Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεται με την Τσέλσι στην Τούμπα, με την ΜΠΑΤΕ εκτός και με την Βίντι στην Τούμπα. Η Βίντι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα, που έχει δείξει διαφορετικά πρόσωπα στις διοργανώσεις».

Για τις σκέψεις του με δεδομένη την απουσία του Βιεϊρίνια: «Ο Μάτος δεν έχει πρόβλημα. Ο Αντρέ, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα με τον Άρη και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε ή να ρισκάρουμε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τη Βίντι που περιμένει: «Δεν είπα ότι η Βίντι, δείχνει διαφορετικά πρόσωπα μόνο στην Ευρώπη. Έχει δείξει κάποιες αδυναμίες σε κάποια παιχνίδια, αλλά για παράδειγμα με την Τσέλσι είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο κι έκλεισε τους χώρους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό περιμένω. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ετοιμάσει τα πλάνα της για αύριο, γιατί ακόμη η πρόκριση είναι ανοικτή».

Για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε ροτέισον: «Πρέπει να πω ότι έχουμε πολλούς παίκτες, που είναι βασικοί. Δεν είναι μόνο 11 οι βασικοί. Για εμάς, ο βασικός στόχος είναι να μπορούμε να έχουμε τους πιο ψυχικά και νοητικά φρέσκους παίκτες και την ίδια στιγμή να μην χάσουμε την ισορροπία και τη νοοτροπία που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος κι αν είναι στον αγωνιστικό χώρο, είναι για να κερδίσει το παιχνίδι κι αυτό θα ισχύει κι αύριο».

Για το αν περιμένει μία πιο επιθετική Βίντι: «Δεν θεωρώ ότι η Βίντι θα έρθει να παίξει φουλ επίθεση, γιατί εμείς είμαστε μία ομάδα που κυριαρχεί στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δύναμη της είναι να αμύνεται σωστά. Όταν άρχισαν να πιέζουν ψηλά, είχαν θέματα και χαλούσε το παιχνίδι τους. Από εκεί και πέρα, η κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς τρόπους να φτιάξει παιχνίδι και να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Europa League, μετά την Δευτέρα παίζουμε για το πρωτάθλημα, μετά έχουμε πάλι το Σάββατο πρωτάθλημα και μετά και πάλι Europa League. Για εμάς, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, δηλαδή το αυριανό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βάθος του πάγκου: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Τα αποτελέσματα το δείχνουν αυτό και “μιλάνε” από μόνα τους. Κάθε παίκτης σε αυτή την ομάδα, θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι κι αυτό για μένα είναι φανταστικό. Όποιος δεν παίζει είναι απογοητευμένος. Αυτό είναι δείγμα της αυτοπεποίθησης, της εμπιστοσύνης και της θέλησης να παίζουν συνέχεια. Το δύσκολο κομμάτι, είναι για τους προπονητές. Πρέπει να βρεις το σωστό σημείο για να κάνεις αλλαγές, να δώσεις ένα… διάλειμμα στον παίκτη και να είναι πιο φρέσκος».

Για το αν θεωρεί ότι η Βίντι παίζει την τελευταία της ελπίδα στην Τούμπα: «Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποια είναι η στρατηγική των ανθρώπων της Βίντι. Είναι προφανές, ότι είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είναι αυτό που είπα και πριν… Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάλογο αυτού του επιπέδου και της διοργάνωσης. Νομίζω έχουμε την ομάδα με την ποιότητα και την ικανότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ