aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΚρίμα για αυτόν τον Παναθηναϊκό (video)

Κρίμα για αυτόν τον Παναθηναϊκό (video)

Ό,τι έχτιζε για σχεδόν 70 λεπτά, γκρεμίστηκε σε επτά! Ο Παναθηναϊκός έπαθε μπλακ-άουτ, δέχθηκε τρία γκολ από το 68′ ως το 74′ από την Μπιλμπάο και έχασε 3-2, με τη Λεωφόρο να χειροκροτάει στο τέλος! Ένα αδιανόητο, διάρκειας, μόλις, επτά λεπτών, μπλακ-άουτ «πλήρωσε» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «έχτιζε» για 68 λεπτά μία τεράστια νίκη, αλλά από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και ως το 74′, δέχθηκε τρία γκολ (!) από τους Βάσκους και χάνοντας 3-2, έκανε εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» μπορεί και πρέπει να κρατήσει το γεγονός ότι για παραπάνω από μία ώρα κοίταξε κατάματα κοτάμ Αθλέτικ, γεγονός που αναγνώρισε ο κόσμος στην κατάμεστη Λεωφόρο και καταχειροκρότησε με το τελευταίο σφύριγμα! Λουντ και Καμπέσας τα γκολ των «πράσινων», με τον Ζέκα να κάνει επικό παιχνίδι!

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (84′ Δώνης), Άλτμαν (51′ Λουτσιάνο), Μολίνς (73′ Χατζηγιοβάνης).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν, Όσκαρ ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ (77′ Μικέλ Σαν Χοσέ), Λέκουε (57′ Ινιάκι Γουίλιαμς), Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν (85′ Σουσαέτα), Αντούριθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ