aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΙδού οι πιο καυτοί καλοκαιρινοί μετεγγραφικοί στόχοι! (pics)

Ιδού οι πιο καυτοί καλοκαιρινοί μετεγγραφικοί στόχοι! (pics)

Μπορεί να είμαστε ακόμα στα μέσα Απρίλιου αλλά με τους συλλόγους να εργάζονται ήδη σκληρά για την εξασφάλιση των κύριων μεταγραφικών τους στόχων, θα δούμε μερικούς από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανό να μετεγγραφούν την επικείμενη μεταγραφική περίοδο (σ.σ. η φωτογραφία του καθενός κάτω από τις παραγράφους). 

Κάσπερ Ντόλμπεργκ

Η γραμμή παραγωγής ταλέντων από τη Δανία του Άγιαξ , δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι ύφεσης. Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ μοιάζει να είναι ο τελευταίος που ακολουθεί τα χνάρια των Jesper Olsen, Jan Mølby και Christian Eriksen. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παρακολουθήσει την πρόοδο του 19χρονου για κάποιο διάστημα και τον έχει δει να μετατρέπεται σε έναν εξαιρετικό φορ, που είναι ικανός και να έχει και ευρύτερο ρόλο. Ο Ντόλμπεργκ, έχει ήδη ακουστεί για πολλούς άλλους αγγλικούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων και των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Έβερτον. Η Σίτι όμως φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά στην περίπτωση αποχώρησης του Σέρχιο Αγκουέρο.
Πιθανότητα μετακίνησης στη Μάντσεστερ Σίτι: 5/10

Γουίλφριντ Ζάχα 

Ο Γουίλφριντ Ζάχα διανύει εντυπωσιακή σεζόν με την Κρίσταλ Πάλας φέτος. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, προπονητής της Τότεναμ, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή το καλοκαίρι. Ξεχωρίζει στη μάχη αποφυγής υποβιβασμού της Πάλας με 5 γκολ και 6 ασίστ, είναι ο πρωταρχικός του στόχος. Οι συζητήσεις για βελτίωση του συμβολαίου του στο «Selhust Park» απέτυχαν πέρυσι υπό το άγρυπνο βλέμμα της Τότεναμ, αλλά ο ισχυρός άντρας της Πάλας, δεν θα αφήσει αυτό το πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο να φύγει τόσο… εύκολα. Πιθανότατα μια ρήτρα γύρω στα 30 εκατ. λίρες ίσως είναι αρκετή για να εξασφαλίσει ότι ο διεθνής άσος της Ακτής Ελεφαντοστού δεν θα πουληθεί φθηνά, μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του το 2020. Ωστόσο, ο Daniel Levy (ιδιοκτήτης της Τότεναμ) είναι απίθανο να προσφέρει αυτό το ιλιγγιώδες ποσό.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Τότεναμ: 7/10

Ναμπί Κεϊτά

Ο πανταχού παρών μεσοεπιθετικός της Γουινέας, με εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Λειψία, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τμήματος scouting της Άρσεναλ σε μεγάλο βαθμό. Αν και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Μπάγερν Μονάχου. Όπως είναι φυσικό η Λειψία είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να κρατήσεις στις τάξεις της τον παίκτη της χρονιάς (για τη σεζόν 2015/2016) στην Αυστρία. Εξάλλου, το γερμανικό πρωτάθλημα, είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά της Ευρώπης. Ωστόσο, αν η Άρσεναλ θέλει να βρει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ν’Γκολό Καντέ, τότε ο Κεϊτά είναι ο άνθρωπός τους.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Άρσεναλ:3/10

Ρομέλου Λουκάκου

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο «Goodison Park», για 28 εκατ. λίρες, η Τσέλσι πολύ πιθανό να κληθεί να καταβάλει τα διπλάσια χρήματα για να πάρει πίσω τον Λουκάκου, παρότι τη σεζόν 2013-2014 δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του. Θα είναι πραγματικά δύσκολο και για τον Ronald Koeman (προπονητή της Έβερτον) να πείσει τον Βέλγο διεθνή , να παραμείνει στο Μερσισάϊντ, σε μια εποχή που o 23χρονος φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Premier League. Οι μνηστήρες δεν θα δυσκολευτούν να επενδύσουν πάνω του. Οι καλές σχέσεις της Μάντσεστερ Γουνάϊτεντ με τον μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, μπορεί να της δώσουν ένα αβαντάζ, αν και θα είναι δύσκολο , σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο, δε μπορέσει να εγγυηθεί την έξοδο στο Champions League. Η Μπαρτσελόνα, πιθανό να ήταν μια επιλογή.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Τσέλσι: 6/10

Αντουάν Γκριεζμάν

Για μεγάλο μέρος του έτους, ο Γάλλος διεθνής άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, άφηνε να εννοηθεί στα social media ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα μπορούσε να είναι το «Old Trafford». Και με την Ατλέτικο να επιθυμεί να φέρει πίσω τον Ντιέγκο Κόστα, η παραπάνω προοπτική δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Γιουνάϊτεντ έχει κάνει έρευνες για την τιμή του παίκτη που έχει σκοράρει 57 γκολ στη La Liga, τις τελευταίες 3 σεζόν, με αναφορές από την Ισπανία να κάνουν λόγω για αξία άνω των 94 εκατ. λιρών. Αν οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πρόθυμοι να ξεπεράσουν αυτό το ποσό, για δεύτερη φορά μετά την περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ο Αντουάν Γκριεζμάν θα άξιζε το ρίσκο.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 6/10

Μούσα Ντεμπελέ

Με τον Λουκάκου να αναμένεται να αποχωρήσει από την Έβερτον, ο Koeman ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη. Ο 20χρονος άσος είναι πρώτη του προτεραιότητα. Ωστόσο, για να αποκτηθεί ο παίκτης υπάρχει ρήτρα άνω των 40 εκατ. λιρών. Η Σέλτικ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από τη Τσέλσι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος από την πώληση του Γάλλου διεθνή που αποκτήθηκε από τη Φούλαμ το περασμένο καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν συνδεθεί με το όνομά του. Η μετακίνησή του όμως κάθε άλλο παρά απλή θα είναι.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Έβερτον: 3/10

Τζούλιαν Μπράντ 

Ο ευέλικτος μεσοεπιθετικός έχει εδώ και καιρό χριστεί ως το μελλοντικό αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, και ως εκ τούτου δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη που ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να τον φέρει στο «Anfield» και τη Λίβερπουλ. Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι όπως και στη διάρκεια της παραμονής του στην Μπορούσια Ντόρντμουντ, έχει έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο να αντιμετωπίσει στην Μπάγερν Μονάχου. Από πλευράς Κάρλο Αντσελότι, έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους εκπροσώπους του 20χρονου παίκτη κι έτσι αν ο Κλοπ τον θέλει στους «red» πρέπει να ενεργήσει γρήγορα.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Μπάγερν Μονάχου: 8/10

Κίλιαν Μπαπέ

Ο 18χρονος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του στο Champions League, με τη Μονακό. Τις τελευταίες εβδομάδες η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παρακολουθήσει τον Καμερουνέζο, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κι αυτός εκδηλώσει ενδιαφέρον. Θα μπορούσε ,όμως η Γιουνάϊτεντ να υπογράψει αμφότερους και τον Γκριεζμάν και τον Μπαπέ; Απίθανο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστούν περισσότερα από 50 εκατ. λίρες για να κάνει κάποιος τη Μονακό έστω να σκεφτεί να τον παραχωρήσει.
Πιθανότητα μετακίνησης στη Ρεάλ Μαδρίτης: 3/10

Αλεξάντρ Λακαζέτ

Μετά τη…πραγματική βολίδα του Λακαζέτ που βοήθησε τη Λυών να επιβληθεί της Ρόμα 4-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του Europa League, o Λακαζέτ παραδέχτηκε ότι ο χρόνος του στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας φτάνει στο τέλος. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή του διεθνή άσου. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από το ποιος θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των «Καταλανών», με την Άρσεναλ να είναι κι αυτή σε αναμονή, σε περίπτωση αποχώρησης του Αλέξις Σάντσες.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Άρσεναλ: 3/10.

Φρανκ Κεσιέ 

Η Τσέλσι είναι φαβορί στη μάχη απόκτησης του μεσοεπιθετικού της Ακτής Ελεφαντοστού, τη στιγμή που ο Κεσιέ παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα, ότι το όνειρό του είναι να γίνει μέλος της οικογένειας της  Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ο παίκτης που πρωταγωνιστεί φέτος με την Αταλάντα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Γιουβέντους. Ο Αντόνιο Κόντε και πολλοί άλλοι προπονητές της Premier League, θέλουν διακαώς τον 20χρονο, ο οποίος μετακόμισε στην Ιταλία το 2015.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Τσέλσι: 5/10

Φαουζί Γκουλάμ

Παρότι απογοήτευσε με την Αλγερία στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής, ο Γκουλάμ φαίνεται να έχει κάνει αρκετά πράγμτα ώστε να πείσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι μπορεί να συμπληρώσει το πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι οι «Πολίτες» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νάπολι. Η Τσέλσι είναι κι αυτή σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ αν και έχει ξοδέψει πάνω από 20 εκατ για τον Μπαμπα Ράχμαν και τον Μάρκος Αλόνσο τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια. Πιθανές λύσεις για την ομάδα του Κόντε είναι και οι Άλεξ Σάντρο και Ντέϊβιντ Αλάμπα. Ο Γκουαρδίολα και η Σίτι είναι πεπεισμένοι και αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν από νωρίς να διασφαλίσουν την απόκτηση του 26χρονου άσου.
Πιθανότητα μετακίνησης στην Μάντσεστερ Σίτι: 7/10

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ