aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓρανάδα – Ομόνοια: Χόρεψε στη βροχή αλλά πνίγηκε στο τέλος (vid & pics)

Γρανάδα – Ομόνοια: Χόρεψε στη βροχή αλλά πνίγηκε στο τέλος (vid & pics)

Με nada (τίποτα στα ισπανικά) στις αποσκευές της επιστρέφει η Ομόνοια από την Γρανάδα. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-1 στο «Νουέβο λος Κάρμενες» της ισπανικής πόλης Γρανάδα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» άγγιξε την έκπληξη αφού στο 60’ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με γκολ του Ερνέστ Ασάντε, όμως εν τέλει λύγισε και δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου.

Καλύτεροι οι Ισπανοί, κατέγραψαν 16 τελικές προσπάθειες έναντι πέντε της Ομόνοιας, όμως με λίγη τύχη θα μπορούσαν κάλλιστα οι πράσινοι να έφευγαν με βαθμολογικό κέρδος. Στους 10 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ που «αγκάλιασε» την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, ενώ η Ομόνοια παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό.

Το ματς

Παρά τις εφτά αλλαγές του Χένινγκ Μπεργκ στο αρχικό σχήμα η Ομόνοια άρχισε πολύ καλά την αναμέτρηση και μάλιστα στο 4’ κατέγραψε την πρώτη ευκαιρία με τον Σέχου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μποτεάκ, να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σίλβα.

Στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια η Γρανάδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Λουίς Σουάρες να νικά τον Φαμπιάνο με σουτ εκτός περιοχής στο 8’. Παρά το γρήγορο γκολ η Ομόνοια δεν τα παράτησε και μέχρι το 25’ ήταν απαιτητική, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει με ευκαιρίες. Ο τραυματισμός του Μποτεάκ που αντικαταστάθηκε στο 36’ από τον Ασάντε, μετά από κτύπημα στο γόνατο, αποσυντόνισε το «τριφύλλι» που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Μάλιστα, στο 42’ ο Σολδάδο έχασε τεράστια ευκαιρία για δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ισπανούς.

Στο 59’ ο Χένινγκ Μπεργκ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο ματς τους Λέτσγιακς, Τιάγκο και Γκόμεθ, αντί των Κίκο, Σέχου και Τζιωνή. Ένα λεπτό αργότερα ο Λέτσγιακς, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα έκανε παράλληλη σέντρα και ο Ασάντε με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 73’ ο Σόρο με κοντινή κεφαλιά μετά από ασταθή απόκρουση του Φαμπιάνο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Γρανάδα και το 2-1διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Μοναδική ευκαιρία για την Ομόνοια στη συνέχεια ήταν μια κεφαλιά του Σενέ στο 85′ που έφυγε έξω.


5ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ 3-2
(20’ Γκάκπο, 51’ Μαντουέκε, 53’ Μαλεν- 4’ Βαρέλα, 13’ Τζόλης)

Γρανάδα-Ομόνοια 2-1
(8’ Σουάρες, 73’ Σόρο – 60’ Ασάντε)

Η βαθμολογία

1.Γρανάδα 10 (6-2)
2.Αϊντχόφεν 6 (7-9)
3.ΠΑΟΚ 5 (7-5)
4.Ομόνοια 1(3-7)

Η επόμενη αγωνιστική

Ομόνοια-ΠΑΟΚ (22:00)
Γρανάδα-Αϊντχόφεν (22:00)

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Σίλβα, Πέρεζ (66′ Φουλκίε), Ντουάρτε, Βαγιέχο, Νέβα, Ερέρα, Μίγια, Σολδάδο (79′ Πουέρτας), Γκοναλόνς 66′ Μάτσις), Σόρο (79′ Μολίνα), Σουάρες (79′ Μπριζ).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέτσγιακς), Κούσουλος, Σέχου (59′ Γκόμεθ), Μαυρίας, Μποτεάκ (36′ Ασάντε), Τζιωνής (59′ Τιάγκο), Κακουλλής (74′ Σενέ).

Γήπεδο: «Νουέβο λος Κάρμενες».

Σκόρερ: 8′ Σουάρες, 73′ Σόρο / 60′ Ασάντε.

Kίτρινες: Πέρεζ, Γκοναλόνς, Ερέρα / Μπεργκ, Κίκο, Κούσουλος, Λέτσγιακς, Γκόμεθ.

Αποβολές:

Διαιτητής: Στέφανι Φραπάρτ (Γαλλία).

Βοηθοί: Α’ Χικάμ Ζακρανί και Β’ Μικαέλ Μπερσεμπρού (Γαλλία).

Τέταρτος: Ζοάν Αμέλ (Γαλλία).

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ