aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΓουλβς - Ολυμπιακός: Προς Γερμανία όλα τα εναπομείναντα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Γουλβς – Ολυμπιακός: Προς Γερμανία όλα τα εναπομείναντα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Δημοσίευμα από τη Δανία αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό τα εναπομείναντα παιχνίδια των Champions League και Europa League να διεξαχθούν όλα στη Γερμανία και μάλιστα, να γίνουν μονοί οι αγώνες από τα προημιτελικά και μετά.

Η Ekstra Bladet τονίζει πως τη νέα εβδομάδα θα πάρει την καθοριστική απόφαση η UEFA για τη συνέχιση των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Ολυμπιακό να είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας και στους «16» του Europa League να διεκδικεί την πρόκριση κόντρα στη Γουλβς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Βάσει του δημοσιεύματος από τη Δανία, ενδέχεται όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια να διεξαχθούν σε μια χώρα για να ελαχιστοποιηθούν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις εν μέσω πανδημίας, με τη συγκεκριμένη χώρα να επιλέγεται λόγω και της επιτυχίας που σημειώθηκε με την επανέναρξη της Bundesliga νωρίτερα απ’ όλες τις υπόλοιπες Λίγκες.

Επιπλέον τονίζεται πως είναι ανοιχτό ακόμα το ενδεχόμενο να γίνουν μονοί οι αγώνες από τα προημιτελικά και μετά, αν κι έτσι χάνονται πολλά χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ