aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓκολάρες ο Γουίκς με την Καμπάλα, τους έκανε να… βλέπουν εφιάλτες! (vid & pics)

Γκολάρες ο Γουίκς με την Καμπάλα, τους έκανε να… βλέπουν εφιάλτες! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Χθες βράδυ, η Καμπάλα κέρδισε 5-1 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση τη Σαμτρέντια για τον πρώτο αγώνα του α’ προκριματικού γύρου στο  Γιουρόπα Λιγκ.

Το αξιοσημείωτο στη νίκη της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν είναι πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερμή Τίο Γουίκς, πραγματοποίησε ονειρεμένο ντεμπούτο καθώς σκόραρε τρεις φορές, ενώ έδωσε και μία ασίστ στο 2-0. Μάλιστα, και τα τρία τέρματα που σημείωσε ενάντια στην Σαμτρέντια, ήταν πολύ όμορφα όπως θα δείτε στο βίντεο.

Το ένα με ωραίο κοντρόλ και άπιαστο βολέ από το ύψος της περιοχής και τα άλλα δύο έπειτα από πανέμορφη ατομική προσπάθεια με ζογκλερικές κινήσεις κάνοντας άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα. Κάτι που επέφερε… εφιάλτες στους αμυντικούς και στον τερματοφύλακα της Σαμτρέντια, ενώ πανηγύρισε με στυλ… Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο 26χρονος Λιβεριανός ποδοσφαιριστής είχε πετύχει μόλις δύο γκολ με τη φανέλα του Ερμή και μάλιστα σε 29 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ