aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΦήμες για νέα ευρωπαϊκή Λίγκα το 2021!

Φήμες για νέα ευρωπαϊκή Λίγκα το 2021!

Άσχημα τα νέα για το Champions League, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, 11 από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης σχεδιάζουν τη δική τους κλειστή λίγκα για το 2021!

Συγκεκριμένα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίζονται ως «ιδρυτές» της νέας αυτής διοργάνωσης, που θα ονομαστεί Europe Super League.

Εκτός από τους 11, αρκετές ακόμα ομάδες φέρονται έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν, ενώ δεν έχει καταστεί σαφές αν η λίγκα θα υπόκειται στην UEFA, ή αν θα διευθύνεται εξολοκλήρου από τους συλλόγους…

Αναλυτικότερα, οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρμουντ, Μαρσέιγ, Ίντερ και Ρόμα, αναφέρονται σαν «καλεσμένοι», σε μια διοργάνωση που ευελπιστεί να πάρει την θέση του τωρινού Champions League, ως η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έντονα ακούγεται μάλιστα πως σχεδιάζεται να υπογραφεί προσύμφωνο μέσα στο μήνα, ενώ αν οι φήμες αληθεύουν, αναμένεται να αλλάξει εντελώς η εικόνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ξέραμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ