aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEEuropa League: Ξύπνησε και καθάρισε η Ρόμα, έκανε το 2x2 η Μπέτις (αποτελέσματα)

Europa League: Ξύπνησε και καθάρισε η Ρόμα, έκανε το 2×2 η Μπέτις (αποτελέσματα)

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στην ουδέτερη Κρακοβία η ΑΕΚ Λάρνακας, που επιβλήθηκε 1-0 της Ντινάμο Κιέβου και έκανε έτσι… σεφτέ στο Europa League.

Στο έτερο ματς του ομίλου, Ρεν και Φενέρμπαχτσέ έμεναν στο 2-2 σε ένα συναρπαστικό ματς.

Από εκεί και πέρα, νίκες πανηγύρισαν Ρόμα (3-0 το Ελσίνκι) και Μπέτις (3-2 τη Λουντογκόρετς), ενώ το 2/2 έκαναν Μπράγκα και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Δείτε επίσης τι έγινε στα ματς των 19:45: «Σβηστό» διπλό στη Μολδαβία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – H βαθμολογία στον όμιλο της Ομόνοιας

1ος όμιλος

Ένα μόνο ματς διεξήχθη για το 1ο γκρουπ, καθώς η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν μετατέθηκε για τις 20 Οκτωβρίου λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στη Νορβηγία λοιπόν, η Μπόντο/Γκλιμτ λύγισε με 2-1 τη Ζυρίχη και πήρε έτσι την πρώτη της φετινή νίκη στους ομίλους.

Το αυτογκόλ του Σέλνες (54’) και το γκολ του Φέτλεσεν (58’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Σκανδιναβούς, με τον Αβντιγιάι να μειωνει στο 81’ για τους Ελβετούς.

Αποτελέσματα
Μπόντο/Γκλιμτ – Ζυρίχη 2-1
Άρσεναλ – Αϊντχόφεν ΑΝΑΒΛ.

Βαθμολογία
1.Μπόντο/Γκλιμτ 4 (3-2)
2.Άρσεναλ 3 (2-1)
3.Αϊντχόφεν 1 (1-1)
4.Ζυρίχη 0 (2-4)

2ος όμιλος

Τεράστια, εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΑΕΚ Λάρνακας, που επιβλήθηκε 1-0 της Ντινάμο Κιέβου και πέτυχε την πρώτη της νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια. Την ίδια ώρα, γινόταν μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεν και Φενέρμπαχτσε, που έμειναν στο 2-2.

Τεριέ (52’) και Τραορέ (54’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Γάλλους, όμως ο Καχβετσί μείωσε στο 60’.
Η αποβολή του Τραορέ στο 83’ επέτρεψε στους Τούρκους να κερδίσουν μέτρα και εντέλει έκλεψαν τον βαθμό με πέναλτι του Βαλένσια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αποτελέσματα

Ντινάμο Κιέβου – ΑΕΚ Λάρνακας 0-1
Ρεν – Φενέρμπαχτσε 2-2

Βαθμολογία

1.Ρεν 4 (4-3)
2.Φενέρμπαχτσε 4 (4-3)
3.ΑΕΚ Λάρνακας 3 (2-2)
4.Ντινάμο Κιέβου 0 (1-3)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ