aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιαψεύδει η UEFA: «Ο Τσεφέριν ποτέ δεν είπε για φινάλε στις 3 Αυγούστου»

Διαψεύδει η UEFA: «Ο Τσεφέριν ποτέ δεν είπε για φινάλε στις 3 Αυγούστου»

Διευκρινήσεις από την UEFA για τα λόγια του… προέδρου της!

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία αναφέρει σε διαρροή της πως τα όσα είπε ο Αλεξάντερ Τσεφέρειν στο γερμανικό κανάλι ZDF δεν μεταφέρθηκαν σωστά, ενώ μιλάει και για την συνέχεια των διοργανώσεων.

«Διαδίδεται πως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν είπε στo γερμανικό ZDF ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος πώς δεν θα θέσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν.

Η UEFA αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρώσει τις εγχώριες και ευρωπαϊκές σεζόν, με το ECA (European Club Association) και τις ευρωπαϊκές λίγκες να αποτελούν το working group που δημιουργήθηκε στις 17 Μαρτίου. Η προτεραιόττα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι να διασφαλιστούν οι συνθήκες υγείας του κόσμου.

Η συνέχεια αυτών θα είναι να βρούμε λύσεις στο καλεντάρι για να ολοκληρθούν όλες οι διοργανώσεις. Μελετάμε ήδη την επιλογή να παίξουμε αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν χρειαστεί, εξαρτάται από τις ημερομηνίες επανεκκίνησης και την άδεια που θα πάρουν από τις αρχές κάθε χώρας», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ