aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΧόρεψε… Ζάμπα πρόκρισης στη Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ!

Χόρεψε… Ζάμπα πρόκρισης στη Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ!

Πάρτι για τον ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Μπάτε, την οποία και διέλυσε με σκορ 4-1 και πλέον έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τρομερό πρώτο 20λεπτο για την ομάδα του Λουτσέσκου. Ο «καυτός» Ζαμπά σέρβιρε στο 6’ το 0-1 στον Πρίγιοβιτς και λίγο αργότερα με δύο γκολ στο 11’ και στο 17’ «καθάρισε» το ματς για τους Θεσσαλονικείς, που δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Λευκορώσους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος του Βορρά» χαλάρωσε αρκετά και οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σκάβις στο 61’. Στο 73’ και πάλι με την υπογραφή του Ζαμπά, που έβγαλε και δεύτερη ασίστ, ο Πέλκας με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο Μινσκ.

ΜΠΑΤΕ (Α. Μπάγκα): Σεμπρίτσκι, Ρίος, Πολάκοφ, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Γιαμπλόνσκι, Ντραγκούν (71’ Χλεμπ), Μπάγκα, Στάσεβιτς (77’ Γκόρντετσκουκ), Τοουμίνεν (59’ Σκάβις), Ίβανιτς.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (70’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Ζαμπά (85’ Βιεϊρίνια), Πρίγιοβιτς (76’ Ακπομ).



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ