aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μπορούμε να περάσουμε την ΑΕΛ»

Στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο τιμ μάνατζερ της Πρόγρκες, Τόμας Ζιλζεμάν. Αναφέρθηκε στη χθεσινή μεγάλη πρόκριση επί της Ρέιντζερς, το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα αστέρια της δικής του ομάδας.

Ποια Ρέιντζερς; Η Προγκρές θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΛ! [vid]

«Είναι μία ιστορική νίκη για την ομάδα, καθώς είναι η πρώτη νίκη στο Europa League, δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό, χθες η ομάδα ήταν τέλεια και είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ. Ξέρουμε την ΑΕΛ, είναι μία πολύ καλή ομάδα στην Κύπρο με αρκετές συμμετοχές στην Ευρώπη. Είδαμε την ομάδα απέναντι στην Σεντ Τζόσεφς και θα είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου για να πετύχεις», είπε αρχικά.

«Πέσιμο» οπαδών της Ρέιντζερς στο πούλμαν (video)

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάποιο αστέρι στην ομάδα. Έχουμε 24 παίκτες στην ομάδα. Έχουμε τον Σεμπάστιαν Τιλ που είναι διεθνής με το Λουξεμβούργο, έχουμε διεθνείς ποδοσφαιριστές με την Αρμενία, ενώ ο Μάριο Μουτς δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ, λόγω τραυματισμού. Δεχόμαστε αρκετά μηνύματα από φίλους της Σέλτικ για τη νίκη μας απέναντι στην Ρέιντζερς και είναι πολύ απρόσμενο».

O Σέρινταν… τρολάρει τη Ρέιντζερς: «Ήταν πολύ πράσινο το γρασίδι»

Στεκόταν σε θάμνους για να απολογηθεί ο προπονητής της Ρέιντζερς! (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ