aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜπλόκαρε τη Σεβίλλη στο… Europa League της η Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε και η Άιντραχτ!

Μπλόκαρε τη Σεβίλλη στο… Europa League της η Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε και η Άιντραχτ!

Έχει κατακτήσει τις τέσσερις από τις οκτώ τελευταίες διοργανώσεις, όμως φέτος δεν θα το πάρει! Η Σεβίλλη ηττήθηκε 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στην παράταση και αποκλείστηκε στους «16» του Europa League.

Τα «σφυριά» τούμπαραν το προβάδισμα των Ισπανών (1-0) από τον πρώτο αγώνα και πήραν σπουδαία πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 39′ ο Σούτσεκ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντόνιο, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 112′ της παράτασης τη λύση έδωσε ο Γιαρμολένκο, μετά από δυνατό σουτ που είχε σταματήσει ασταθώς ο Μπόνο.
Ζόρικη πρόκριση πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 την Μπέτις στην παράταση, σε ένα αγωνιώδες παιχνίδι.

Ο Ινγκλέσιας στο 90′ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα για τους «βερντιμπλάνκος», ωστόσο το αυτογκόλ του Γκίντο Ροντρίγκς στο 120′ έστειλε την ομάδα της Φρανκφούρτης στους «8».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ