aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΜπαρτσελόνα: «Έφυγαν» 99 χιλιάδες εισιτήρια κι ανακοίνωσε sold-out με την Άιντραχτ

Μπαρτσελόνα: «Έφυγαν» 99 χιλιάδες εισιτήρια κι ανακοίνωσε sold-out με την Άιντραχτ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι όλα τα εισιτήρια που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα έχουν εξαντληθεί και πως το «Καμπ Νόου» θα είναι γεμάτο απόψε.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο «Καμπ Νόου» απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00), η οποία θα έχει στο πλευρό της 5.000 φιλάθλους αλλά κι ακόμα 25.000 που παραμένουν χωρίς εισιτήρια.

Βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» θα έχουν την πλήρη στήριξη του κόσμου τους, καθώς όπως γνωστοποίησε ο ισπανικός σύλλογος, εξαντλήθηκαν και τα 99.000 εισιτήρια τα οποία είχαν τεθεί σε κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα και έμεινε στο 1-1 με την μαχητική Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη κι απόψε οι δύο ομάδες κοντράρουν ξανά τις δυνάμεις τους στο «Καμπ Νόου» με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ