aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑζάρ: «Νομίζω πως είναι το αντίο μου στην Τσέλσι»

Αζάρ: «Νομίζω πως είναι το αντίο μου στην Τσέλσι»

Ο Εντέν Αζάρ επιβεβαίωσε πως ο τελικός του Europa League θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τσέλσι.

«Θα αποφασίσουμε σε λίγες μέρες, ο στόχος μου ήταν τόσες μέρες μόνο ο τελικός. Έχω ήδη αποφασίσει και περιμένω τις ομάδες. Νομίζω πως είναι το αντίο μου στην Τσέλσι. Όμως στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες», δήλωσε ο Βέλγος σούπερ σταρ που είχε δύο γκολ και μία ασίστ στο 4-1 επί της Άρσεναλ.

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Premier League και τα κατάφερα με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Τώρα είναι ώρα για μια νέα πρόκληση», πρόσθεσε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός στον τελικό του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ (4-1) συμπλήρωσε 352 συμμετοχές με τους «μπλε» και έφτασε τα 110 γκολ. Μάλιστα επτά εξ αυτών πέτυχε απέναντι στην Άρσεναλ, που ήταν το αγαπημένο του… θύμα.

Ο Αζάρ αποχαιρετά τους «μπλε» με έξι μεγάλους τίτλους, δύο πρωταθλήματα (2015, 2017), ένα Κύπελλο (2018), ένα Λιγκ Καπ (2015) και δύο Europa League, στην πρώτη του (2013) και την τελευταία του χρονιά (2019).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ