aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑρχηγική συμπαράσταση Μάτιτς σε Ντιμπάλα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Αρχηγική συμπαράσταση Μάτιτς σε Ντιμπάλα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Η Ρόμα δεν μπόρεσε να γευτεί το νέκταρ του δεύτερου σερί ευρωπαϊκού τίτλου και παρθενικού της ιστορίας της στη β’ τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, χάνοντας με πικρό τρόπο το φετινό Europa League στα πέναλτι από τη… μόνιμη κάτοχο, Σεβίλλη.

Το κλίμα στους Τζιαλορόσι μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν αναμενόμενα βαρύ, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του έπειτα από τον δεύτερο χαμένο τελικό της καριέρας του στην Ευρώπη.

Ο «Joya» ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντικαταστάθηκε στο 68′ και δεν είχε έτσι την ευκαιρία να βοηθήσει στο υπόλοιπο του ματς και την «ψυχοφθόρο» διαδικασία των πέναλτι, όντας ο πλέον απαρηγόρητος από τους συμπαίκτες του ακόμα και μέχρι τη στέψη.

Εκεί όμως ήταν ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο Σέρβος κάπτεν της Ρόμα φέρθηκε ακριβώς όπως προστάζει το περιβραχιόνιο, βλέποντας τον Αργεντινό συμπαίκτη του να κοιτάζει αφηρημένος και με δάκρυα στα μάτια προς τον ουρανό της Βουδαπέστης.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά στον Ντιμπάλα ο προσεχώς 35χρονος χαφ όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, παραμερίζοντας το ότι αυτή ίσως ήταν η τελευταία δική του ευκαιρία για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

“That’s football” Matić trying to console Dybala after EL loss. Both did not win any European trophies in their careers
by u/Nickbon94 in soccer

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ