aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΆντεξε η Γουέστ Χαμ με δέκα παίκτες, ξεκαθάρισμα στη Γαλλία (vid)

Άντεξε η Γουέστ Χαμ με δέκα παίκτες, ξεκαθάρισμα στη Γαλλία (vid)

Δείχνοντας χαρακτήρα στα δύσκολα, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να παραμείνει ζωντανή για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, καθώς αν και έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Λιόν.

Παραλίγο μοιραίος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ήταν ο Κρέσγουελ, που στο 45’+3’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για φάουλ εκτός περιοχής στον Ντεμπελέ, τον οποίο ανέτρεψε με ξεκάθαρο τρόπο ώστε να του ανακόψει μια προφανή ευκαιρία για γκολ.

Ωστόσο, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπόουεν. Συγκεκριμένα, στο 52’, έπειτα από συνεχόμενες κόντρες, ο Άγγλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και ολοκλήρωσε τη φάση ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά, με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Λιόν τα «σφυριά», με τον Εντομπελέ στο 66’ να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, καθώς στο υπόλοιπο του αγώνα οι «λιονέ» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ