aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άνεμος» Αϊντχόφεν, ανατροπή για Σπόρτινγκ

«Άνεμος» Αϊντχόφεν, ανατροπή για Σπόρτινγκ

Η Αϊντχόφεν σάρωσε 4-1 τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa League και έφτασε στα «2 στα 2» στο γκρουπ. Δεύτερη ανέβηκε η Σπόρτινγκ που νίκησε 2-1 με «ανατροπή» τη Λίντσερ και την «έπιασε» στη βαθμολογία.

Ρόζενμποργκ-Αϊντχόφεν 1-4

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε με το «πόδι στο γκάζι» και μόλις στο 14’ έγινε το 0-1 με το δυνατό σουτ του Ροζάριο έξω από την περιοχή. Οι Ολλανδοί συνέχισαν να πιέζουν καις το 38’ με τον ωραίο συνδυασμό και τη διπλή προσπάθεια που έφερε το αυτογκόλ του Μέλινγκ. Στο 41’, ο Μάλεν με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δευτεραθλητές Ολλανδίας «κατέβασαν ταχύτητα» και έδωσαν χώρο στους πρωταθλητές Νορβηγίας, που έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Μάλιστα, στο 70’ο Αντεγκμπέρνο εκμεταλλεύτηκε μία σύγχυση από ένα κόρνερ μέσα στην περιοχή της Αϊνχόφεν μείωσε σε 1-3. Στο 76’, ο Μάλεν με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-4.

Σπόρτινγκ-Λίντσερ 2-1

Οι Αυστριακοί ξεκίνησαν «φουριόζοι» και έχασαν κάποιες ευκαιρίες μέχρι ο Ραγκούζ να κάνει το 0-1 στο 16’. Το γκολ αυτό δεν «ξύπνησε» τα «λιοντάρια» που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πορτογάλοι πίεσαν «ασφυκτικά» και ισοφάρισαν με τον Λουίς Φελίπε στο 58’ μετά την προσπάθεια του Μπρούνο Φερνάντες. Η «ανατροπή» για τα «λιοντάρια» ήρθε στο 63’ με το δεξιό σουτ του ηγέτη της Σπόρτινγκ που έκανε το τελικό 2-1. Η Λίντσερ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των πρωτευουσιάνων.

Βαθμολογία:

Αϊντχόφεν 6

Σπόρτινγκ 3

Λίντσερ 3

Ρόζενμποργκ 3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ