aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Τους υποψήφιους αντιπάλους του για την φάση των «32» του Europa League γνωρίζει, πλέον, ο Ολυμπιακός μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από ομάδες που αγωνίζονταν στο Champions League και τερμάτισαν τρίτες στον όμιλο, υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ και Μπενφίκα.

Επίσης, από το Europa League υποψήφιοι αντίπαλοι είναι οι Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Γάνδη, Ρόμα, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για την κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ουσιαστικά είναι οι ίδιες ομάδες συν η Σεβίλλη με την οποία δεν μπορούν να κληρώθουν οι πρωταθλητές Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ