aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΑΕΚ Aθ.: Με τον 17χρονο Μιτάι βασικό κόντρα στη Λέστερ

ΑΕΚ Aθ.: Με τον 17χρονο Μιτάι βασικό κόντρα στη Λέστερ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (10/12, 22:00) τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και παρά το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για βαθμολογικούς όσο και για οικονομικούς λόγους.

Ο Μάσιμο Καρέρα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να ανταποδώσει την αγάπη που εισπράττει από τους φιλάθλους, αλλά κι από τον διοικητικό ηγέτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη. Επομένως, το αποψινό παιχνίδι είναι μία καλή ευκαιρία προκειμένου να υπάρξει μία αντίδραση, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 3-5-2, με τους Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Μάριο Μιτάι ως μπακ-χαφ. Ο 17χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Εμάνουελ Ινσούα λόγω τιμωρίας και του Έλντερ Λόπες λόγω τραυματισμού. Θυμίζουμε πως ο Αλβανός αμυντικός είχε κάνει ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Χνιντ, Νεντελτσεάρου και Σβάρνα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σιμόες, Κρίστισιτς και Μάνταλος, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από έναν εκ των Τάνκοβιτς ή Γκαρσία (ο δεύτερος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες) και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ