aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEuropa League: «Μάχη» στο Emirates – Τυπική διαδικασία στην Ρώμη

Europa League: «Μάχη» στο Emirates – Τυπική διαδικασία στην Ρώμη

Σήμερα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League όπου ξεχωρίσει η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Βιγιαρεάλ.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε την Ρόμα, με τελικό σκορ 6-2, στο «Ολντ Τράφορντ». Πλέον οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Ολίμπικο» με τους «Τζιαλορόσι» να θέλουν να πετύχουν ένα μικρό… θαύμα.Ο Φονσέκα δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Καλαφιόρι, Ελ Σαράουι, Κουμπούλα, Πάου Λόπεζ, Πέδρο, Σπινατσόλα, Βέρετουτ, Ζανιόλο. Ενώ ο Σόλσκιερ τους Τζόουνς και Μαρσιάλ.

Η Βιγιαρεάλ κέρδισε την Άρσεναλ με 2-1. Έτσι έχει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του αγώνα στο Λονδίνο.

Ο Αρτέτα θα πορευτεί χωρίς τους Θεμπάγιος, Νταβίντ Λουίζ, ενώ ο Έμερι χωρίς τους Καπουέ, Φόιθ, Ιμπόρα.Το γκολ όμως του Πεπέ με πέναλτι στο 73`, έκανε πολύ πιο ανοιχτή την ρεβάνς. Έτσι το «Κίτρινο υποβρύχιο» θα πρέπει να… παλέψει περισσότερο αν θέλει να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, σε σχέση με το αν το σκορ του πρώτου ματς έμενε στο 2-0. Από την άλλη οι «Κανονιέρηδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους για να αντιμετωπίσουν κατά τα φαινόμενα την Γιουνάιτεντ στην συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ