aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΖήτησε από 4.000 φιλάθλους να υποβληθούν σε τεστ η Δανία!

Ζήτησε από 4.000 φιλάθλους να υποβληθούν σε τεστ η Δανία!

Τρεις φίλοι της Δανίας μολύνθηκαν από την μετάλλαξη «Δέλτα» του Covid-19, στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από το Βέλγιο με 2-1 στην Κοπεγχάγη, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας…

Μάλιστα, θέλοντας να προστατεύσουν τον υπόλοιπο κόσμο που συνυπήρξε μαζί τους στο «Πάρκεν», οι υπεύθυνοι ζήτησαν από… 4.000 φιλάθλους συνολικά να πάνε αμέσως για τεστ ανίχνευσης κορονοϊού!

«Αυτοί οι τρεις οπαδοί που διαγνώστηκαν θετικοί στην μετάλλαξη “Δέλτα” του Covid-19, οι κοντινές επαφές τους και οι αντίστοιχες επαφές αυτών, έχουν ήδη ειδοποιηθεί προσωπικά για να κάνουν εξετάσεις», σχολίασε η υπεύθυνη υγειονομικής ασφάλειας της Δανίας, Ανέτ Λίκε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό «TV2».

Για να συμπληρώσει: «Προτείνουμε να κάνουν το ίδιο όσοι βρίσκονταν στην ίδια θύρα μαζί τους και συγκεκριμένα απ’ τις θέσεις C 1-4 και C 6-7. Για να το θέσω αλλιώς, αναφέρομαι σε περίπου 4.000 ανθρώπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ