aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΥπό αμφισβήτηση η θέση του Πράνιτς στην Κροατία

Υπό αμφισβήτηση η θέση του Πράνιτς στην Κροατία

Ο Ντανιέλ Πράνιτς επιθυμεί διακαώς να συμμετάσχει στο Euro 2016 με την Κροατία και ο μεγαλύτερος σύμμαχος του ήταν η ανυπαρξία αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης. Παρά τον τραυματισμό του, ο 34χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού αισθανόταν σίγουρος ότι θα συμπεριλαμβανόταν στην 23άδα του Άντε Κασιτς.

Εσχάτως, όμως, πληροφορήθηκε ότι απέκτησε ανταγωνιστή για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Το κυριότερο είναι πως δεν πρόκειται για κάποιον συμπατριώτη του, αλλά για έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή!

Ο λόγος για τον 27χρονο αριστερό μπακ, Λούις Ιμπάνιεζ, ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, ενώ έχει αγωνιστεί από το 2008 ως το 2015 στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στη φετινή σεζόν έχει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2.566 λεπτά, έχοντας 10 γκολ και 11 ασίστ.

Πως όμως ένας Αργεντινός θα φορέσει τη φανέλα της Κροατίας;

Ο Ιμπάνιεζ έχει παντρευτεί γυναίκα με καταγωγή από την Κροατία και έχει αποκτήσει κροατικό διαβατήριο, οπότε έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα. Έχοντας επταετή εμπειρία από τη χώρα και ελλείψει άλλης επιλογής, η κλήση του Ιμπάνιεζ κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Κάτι που σημαίνει πως σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του, ο Πράνιτς ίσως δεν βρεθεί στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στα γήπεδα της Γαλλίας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ