aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΞανά εκτός Εθνικής Πορτογαλίας ο Ρονάλντο

Ξανά εκτός Εθνικής Πορτογαλίας ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, όσο και σε αυτά του Οκτώβρη για το Nations League είχε ζητήσει από τον Φερνάντο Σάντος να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί.

Πράγματι, ο Σάντος δεν τον είχε συμπεριλάβει, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο CR7 θα επέστρεφε για το ματς με την Ιταλία που ακολουθεί.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της αποστολής της Πορτογαλίας αποκάλυψε πως το όνομα του Ρονάλντο δεν βρίσκεται ούτε αυτή τη φορά στις κλήσεις, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να γίνει γνωστό αν ο ίδιος ο Πορτογάλος τελευταία στιγμή ζήτησε εκ νέου από τον Σάντος να μην τον καλέσει.

Αναλυτικά στην αποστολή της Πορτογαλίας βρίσκονται οι: Ρούι Πατρίσιο, Μπέτο, Ράμος, Σέντρικ, Κανσέλο, Φόντε, Λουίς Νέτο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μάριο Ρούι, Γκερέιρο, Αντρέ Γκόμες, Μπρούνο Φερνάντες, Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Μάριο, Πίτσι, Ρενάτο Σάντσες, Ρούμπεν Νέβες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούμα, Γκουέντες, Ράφα, Αντρέ Σίλβα, Έντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ