aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΒερμάελεν: «Άδικη αυτή η μορφή του EURO»

Βερμάελεν: «Άδικη αυτή η μορφή του EURO»

Tη διαφωνία του με την επετειακή μορφή του EURO 2020, το οποίο είναι… «σκορπισμένο» σε 11 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, δήλωσε ο Τόμας Βερμάελεν, σε συνέντευξή του στην «Daily Mail».

Ο Βέλγος διεθνής υπογράμμισε ότι, ενώ ορισμένες ομάδες δεν χρειάστηκαν να μετακινηθούν από τη χώρα και την έδρα τους, όπως οι Ισπανία, Ιταλία, Αγγγλία, Γερμανία, Ολλανδία ή Δανία, άλλες έχουν ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα, όπως στην περίπτωση του Βελγίου.

«Αυτή η μορφή είναι άδικη. Υπάρχουν ομάδες που έπαιξαν και τα τρία παιχνίδια στη χώρα τους και άλλες που πρέπει να ταξιδέψουν. Όλα αυτά τα ταξίδια δεν είναι καλά για το σώμα των παικτών, ειδικά σε ένα τόσο σύντομο τουρνουά. Αλλά δεν θα μας δουν να διαμαρτυρόμαστε, το μόνο που μένει για εμάς είναι να το δεχτούμε» είπε.

Το Βέλγιο έχει δώσει δύο αγώνες στην Αγία Πετρούπολη και έναν στην Κοπεγχάγη. Τώρα θα πρέπει να ταξιδέψει στη Σεβίλη για να παίξει στη φάση των «16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ