aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βέλγιο για μεγάλα πράγματα!

Το ρόστερ του είναι γεμάτο ταλέντο, ποιότητα και ίσως το EURO της Γαλλίας είναι η διοργάνωση που το Βέλγιο θα κάνει το δικό του… ξέσπασμα. Η ομαδάρα του Μαρκ Βίλμοτς, επικράτησε 2-1 μέσα στην έδρα της Ελβετίας, χάρις στα γκολ των Ρομέου Λουκάκου και Κέβιν Ντε Μπρούινε και έδειξε πανέτοιμο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τους Ελβετούς να προβληματίζουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Οι γηπεδούχοι παρότι ήταν κατώτεροι και γλύτωσαν μέχρι το ημίωρο δύο φορές το γκολ, άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Τζεμαΐλι. Ωστόσο 12 λεπτά αργότερα ο Λουκάκου έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές αλλά και οι «ρεζέρβες» του Βελγίου έδειξαν ότι είναι εξίσου ικανοί με τους θεωρητικά βασικούς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά εν τέλει κατάφεραν να πάρουν τη φιλική νίκη με γκολ του Ντε Μπρούινε στο 83’. Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Σεφέροβιτς είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το Βέλγιο έδειξε πολύ καλά σημάδια για ακόμη μια φορά, με τους Ελβετούς από την πλευρά τους να δείχνουν ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά φαίνεται πως θέλουν αρκετή δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ