aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΒαϊνάλντουμ: «Να διακόπτονται τα ματς όταν ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα»

Βαϊνάλντουμ: «Να διακόπτονται τα ματς όταν ακούγονται ρατσιστικά συνθήματα»

Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία την προσεχή Κυριακή (27/06) στη Βουδαπέστη για τους «16» του Euro και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει αυτός και οι συμπαίκτες του αν ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα από την εξέδρα.

«Η UEFA πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες στο γήπεδο, θα πρέπει να πάρει την απόφαση για αυτούς. Θα πρέπει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο και να πει: “Εάν συμβεί αυτό, εάν γίνουν ρατσιστικές προσβολές, το παιχνίδι διακόπτεται”», δήλωσε ο αρχηγός των «οράνιε» στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν έχω βιώσει ποτέ αυτήν την κατάσταση και ελπίζω να μην τη ζήσω ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Σκεφτόμουν ότι δεν θα φύγω από το γήπεδο, τώρα σκέφτομαι διαφορετικά», είπε.

Την περασμένη Κυριακή, η UEFA ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για «πιθανά ρατσιστικά περιστατικά» στους αγώνες της Ουγγαρίας στο Euro 2020 εναντίον της Πορτογαλίας και της Γαλλίας που έγιναν στην «Πούσκας Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ