aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤρεις ομάδες παλεύουν για την πρόκριση στο δεύτερο όμιλο του Euro

Τρεις ομάδες παλεύουν για την πρόκριση στο δεύτερο όμιλο του Euro

Δύο ακόμα όμιλοι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο δεύτερος και ο τρίτος, ολοκληρώνονται σήμερα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο δεύτερο όμιλο, όπου το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί και οι άλλες τρεις ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση, αλλά και την τρίτη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει εισιτήριο για τη φάση των «16».

Η Ρωσία και η Φινλανδία έχουν από 3 βαθμούς, ενώ η Δανία είναι τελευταία χωρίς πόντο. Δεν αποκλείεται το σενάριο τελικής ισοβαθμίας των τριών ομάδων με 3 βαθμούς. Αυτό θα συμβεί αν η Δανία κερδίσει στην Κοπεγχάγη τη Ρωσία και η Φινλανδία ηττηθεί στην Αγία Πετρούπολη από το Βέλγιο. Σε αυτή την περίπτωση η πρόκριση θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια και τη διαφορά τερμάτων.

Η Δανία θέλει επομένως μόνο νίκη, αλλά και να ηττηθεί στο άλλο ματς η Φινλανδία. Η Ρωσία προκρίνεται με νίκη, πιθανότατα και με ισοπαλία. Η Φινλανδία θέλει νίκη ή ισοπαλία στο ματς με το Βέλγιο.

Προκρίθηκε η Ολλανδία, αποκλείστηκε η Βόρεια Μακεδονία
Στον τρίτο όμιλο, η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση. Υποδέχεται στο Άμστερνταμ τη Βόρεια Μακεδονία, η οποία έχει αποκλειστεί.

Στο Βουκουρέστι θα αναμετρηθούν η Ουκρανία και η Αυστρία. Όποια κερδίσει προκρίνεται. Με ισοπαλία θα πάνε στους 4 βαθμούς και το πιθανότερο είναι να περάσουν και οι δύο. Η Ουκρανία θα προκριθεί ως δεύτερη και η Αυστρία πιθανότατα ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:
19:00 Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία
19:00 Ουκρανία-Αυστρία
22:00 Ρωσία-Δανία
22:00 Φινλανδία-Βέλγιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ