aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO«Τρέχει» για το Euro ο Ντιέγκο Κόστα

«Τρέχει» για το Euro ο Ντιέγκο Κόστα

Την κλήση του Ντελ Μπόσκε περιμένει ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πιστεύει πως θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για το Euro της Γαλλίας.

Ο επιθετικός της Τσέλσι έχασε τον αγώνα με την Λίβερπουλ και θα λείψει και από αυτόν της τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέστερ.

Από την πλευρά του, ο Ντελ Μπόσκε ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις… «κοκορομαχίες» του Ντιέγκο Κόστα στα γήπεδα της Premier League και υποστήριξε πως τα επεισόδια αυτά δεν αντικατοπτρίζουν τη συμπεριφορά του στην εθνική, υπογραμμίζοντας πως παραμένει μια σημαντική μονάδα για τους «φούριας ρόχας».

Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, αναφέρθηκε στην πληθώρα επιλογών που έχει για την επίθεση, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και μεταγραφικό στόχο της Λέστερ, Λούκας Πέρεθ, να είναι μία από αυτές.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Βοσνία στις 28 Μαΐου και η ανακοίνωση της αποστολής για το Euro αναμένεται να γίνει μία μέρα μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ