aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τραυματίστηκε ο Λάφερτι

Ο Κάιλ Λάφερτι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Βορείου Ιρλανδίας, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο ελπίζει ότι θα προλάβει την πρεμιέρα με αντίπαλο την Πολωνία.

Μίνι-σοκ στις τάξει της Βορείου Ιρλανδίας. Ο βασικός επιθετικός της Εθνικής ομάδας, τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση και συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Λάφερτι τραυματίστηκε σε μια προσπάθειά του να κόψει έναν συμπαίκτη του με τάκλιν. Εκείνη την ώρα, ο Βορειοϊρλανδός φορ, έμεινε στο χορτάρι και έδειξε να πονάει υπερβολικά, με τον γιατρό της ομάδας, Ντέιβιντ Γουάιτ, να τον εξετάζει.

Οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα μικρό πρόβλημα και δεν υπάρχουν μεγάλοι φόβοι για να χάσει την πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία. Ωστόσο, οι αυριανές εξετάσεις αναμένονται με μεγάλη αγωνία, ώστε ο τεχνικός, Μάικλ Ο’Νιλ να γνωρίζει εάν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ