aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤο συγκλονιστικό σκίτσο για τον Λουίς Ενρίκε και την αδικοχαμένη κορούλα του (pic)

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον Λουίς Ενρίκε και την αδικοχαμένη κορούλα του (pic)

Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να είδε την Ισπανία να σκοντάφτει ένα βήμα πριν τον τελικό του Euro, ωστόσο είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς κατάφερε να δώσει και πάλι ταυτότητα στη «ρόχα».

Για να τον τιμήσει, ο Ιταλός Αντόνιο Φεντερίκο δημιούργησε ένα συγκλονιστικό σκίτσο, που απεικονίζει τον Ισπανό εκλέκτορα να κάθεται στον πάγκο δίπλα στην αδικοχαμένη κορούλα του, Ζάνα. Το κοριτσάκι είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο το 2019, σε ηλικία εννέα ετών.

«Καλό ματς, μπαμπάκα» ρωτάει η μικρούλα, που έχει φτερά αγγέλου και φορά φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τον Ενρίκε να απαντά «ναι, αγγελάκι μου»…

«Αφιερωμένο στον Λουίς Ενρίκε» αναφέρει στη λεζάντα ο καλλιτέχνης, που εξηγεί πως «όλη μας η αγάπη πηγαίνει σε αυτόν και στον μικρό του φύλακα-άγγελο, που φαντάζομαι κάπως έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ