aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤην «είπε άσχημα» στους Άγγλους για το πέναλτι ο Μουρίνιο

Την «είπε άσχημα» στους Άγγλους για το πέναλτι ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του για τον ημιτελικό ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία πήρε ξεκάθαρη θέση για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Άγγλων στην παράταση.
Είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο καυτές φάσεις του Euro 2020 και σίγουρα θα συζητείται για καιρό. Ο λόγος φυσικά για το πέναλτι που δόθηκε στην Αγγλία και με το οποίο ο Κέιν έκανε το τελικό 2-1 κόντρα στη Δανία.

Ήδη, αρκετοί έχουν εκφραστεί ανοικτά για τη συγκεκριμένη απόφαση τονίζοντας την αντίρρησή τους για την απόφαση του διαιτητή. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τονίζοντας πως ειδικά σε έναν αγώνα που κρίνει τη συμμετοχή μιας ομάδας στον τελικό του Euro δεν γίνεται να δοθεί τέτοιο πέναλτι.

«Δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο, σε έναν ημιτελικό ενός Euro. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ