aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Θα έπαιρνα τον Τότι στο Euro»

Την επιθυμία του να έχει μαζί του τον Φραντσέσκο Τότι στο Euro 2016 εξέφρασε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος μίλησε και για την μετά-Κόντε εποχή στην εθνική Ιταλίας.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν μονομαχήσει αμέτρητες φορές αγωνιζόμενοι για τις Γιουβέντους και Ρόμα, όμως Τζανλουίτζι Μπουφόν και Φραντσέσκο Τότι είναι πολύ καλοί φίλοι και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.

Τώρα ήταν η σειρά του γκολκίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε από παιδιά κατά την επίσκεψή τους στο Βίνοβο αναφορικά με το ενδεχόμενο να επέστρεφε στην εθνική Ιταλίας ο Τότι (έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια), απάντησε:

“Ο Τότι στο Euro; Αυτός πηγαίνει παντού. Ένας παίκτης όπως αυτός, με το ταλέντο του, θα μπορούσε να κρίνει οποιαδήποτε στιγμή κάποιο παιχνίδι.

Ελάχιστοι είναι οι παίκτες με τη δική του ποιότητα: μπορεί να κάνει τα πάντα ο Τότι”, δήλωσε ο 38χρονος κίπερ, ο οποίος ερωτηθείς για το διάδοχο του Κόντε στην “σκουάντρα ατζούρα” αλλά και τη νέα σεζόν που τον περιμένει με την Γιουβέντους, είπε:

“Χρειάζεται να έρθει ένας γενναίος προπονητής, με μεγάλο ενθουσιασμό, που να είναι έτοιμος να καθοδηγήσει μία ομάδα που υποφέρει. Το να φοράς τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σημαίνει πως αναλαμβάνεις μία μεγάλη αλλά και πολύ όμορφη ευθύνη.

Όσο για τη Γιουβέντους, η ερχόμενη σεζόν είναι σημαντική. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσουμε με μία εξίσου ανταγωνιστική ομάδα και θα έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους, ακόμα και στο Champions League”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ