aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣυναγερμός λόγω κορωνοϊού στην Εθνική Ιταλίας, δύο μέρες πριν τον τελικό!

Συναγερμός λόγω κορωνοϊού στην Εθνική Ιταλίας, δύο μέρες πριν τον τελικό!

Δύο μέρες πριν τον τελικό του Euro 2020 με αντίπαλο την Αγγλία, στην εθνική Ιταλίας σήμανε συναγερμός εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η περίοδος που ζούμε θεωρείται και είναι «εύθραυστη» λόγω της πανδημίας. Ανα πάσα στιγμή, δηλαδή, μπορεί κάποιος να βρεθεί θετικός στον ιό και να ακολουθήσει καραντίνα κλπ. Για την εθνική Ιταλίας, το να συμβεί κάτι τέτοιο ώρα, θα είναι καταστροφή. Είμαστε δύο μέρες πριν τον τελικό του Euro άλλωστε, οπότε δεν πρέπει να προκύψει κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό, τα νέα προκάλεσαν ανησυχία.

Τι λένε τα νέα; Οτι τρεις δημοσιογράφοι που ήταν στο Ιταλία – Ισπανία βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο ένας, μάλιστα, επέστρεψε στην Ιταλία, ενώ οι άλλοι δύο είναι σε καραντίνα στο Λονδίνο. Στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, φυσικά, κινητοποιήθηκαν άμεσα και οι πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει κρούσμα στη Σκουάντρα Ατζούρα. Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και από τα αρνητικά τεστ. Τα μέτρα προστασίας, όμως, αυξάνονται.

Αυτό θα φανεί από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η οποία θα γίνει με διαφορετικό τρόπο. Καθημερινά ένας παίκτης μιλάει στους δημοσιογράφους στο Κοβερτσιάνο και το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Μέσω βίντεο όμως και όχι με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα. Οι Ατζούρι, βλέπετε, την έχουν ήδη πατήσει μία φορά έτσι. Ηταν τέλη Μαρτίου, όταν μετά από ένα ματς με τη Βουλγαρία υπήρξε έξαρση κρουσμάτων στην εθνική Ιταλίας.

Κάτι τέτοιο δεν πρέπει για κανέναν λόγο να συμβεί τώρα και η ομοσπονδία παίρνει μέτρα για να μην υπάρξει πρόβλημα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ