aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣτις 40.000 λίρες έφτασε στη μαύρη αγορά ένα ζευγάρι εισιτηρίων του τελικού

Στις 40.000 λίρες έφτασε στη μαύρη αγορά ένα ζευγάρι εισιτηρίων του τελικού

Αγγλία και Ιταλία μετρούν αντίστροφα για να διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής στο Λονδίνο το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, γεγονός που έχει φέρει παροξυσμό στους οπαδούς και των δύο.

Από τη μία πλευρά οι Άγγλοι διατρανώνουν το «Football is coming to home» και θέλουν να ζήσουν στιγμές του 1966 όταν και πήραν το μοναδικό μεγάλο τους τρόπαιο (Παγκόσμιο Κύπελλο) και πάλι εντός έδρας, ενώ στον αντίποδα οι Ιταλοί θέλουν αναδειχτούν πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Όλα αυτά μέσα σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, αφού την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού εκτινάσσονται -ελέω της μετάλλαξης Δέλτα- σε όλη την Ευρώπη, το «Γουέμπλεϊ» θα ανοίξει τις πόρτες του και θα υποδεχτεί γύρω στους 60.000 φίλους και των δύο ομάδων, που στην πλειονότητά τους θα είναι φίλοι των λιονταριών.

Την ίδια ώρα, με την UEFA να έχει διαθέσει όλα τα εισιτήρια που είχε στα χέρια της (295 ευρώ, 595 ευρώ, 945 ευρώ και 5.900 ευρώ οι αρχικές τιμές), πολλά έχουν πέσει στα χέρια ιστοσελίδων που τα έχουν βγάλει στο σφυρί, με αποτέλεσμα οι η αξία τους να έχει φτάσει μέχρι τον… Θεό.

Από τη στιγμή που η ζήτηση είναι τεράστια, αρκετοί προσπαθούν να θησαυρίσουν και ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μέσω ιστοσελίδας που πουλάει εισιτήρια, έφτασε ένα ζευγάρι «καλών» εισιτηρίων (σε σουίτες του γηπέδου) να πωλείται έναντι 40.700 λιρών. Στην ίδια μάλιστα ιστοσελίδα, το πιο φθηνό εισιτηρίο που διατίθεται προς πώληση έχει τιμή 3.400 λιρών.

Ακόμα πάντως και στο Ebay, οι τιμές μοιάζουν απαγορευτικές για τους κοινούς θνητούς που αναζητούν έναν τρόπο εισόδου στο γήπεδο, αφού έφτασε να πωλείται μία τριάδα εισιτηρίων του τελικού έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 22.000 λιρών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όσο πλησιάζουμε την ώρα διεξαγωγής του ματς (12/7, 22:00) να φτάσουμε σε νέο πικ όσον αφορά στις τιμές, με δεδομένο πως η λαχτάρα κάποιων φιλάθλων να μπουν στο γήπεδο θα χτυπάει κόκκινο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ