aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣΟΚ: Μπλέκουν τον Ντε Χέα σε βιασμό!

ΣΟΚ: Μπλέκουν τον Ντε Χέα σε βιασμό!

Βόμβα στη χώρα της Ιβηρικής καθώς όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και ο Ίκερ Μουνιαΐν της Μπιλμπάο είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλο το οποίο άρχισε το 2006.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προστατευόμενη μάρτυρας, ο οποίος είναι στη φυλακή από τον περασμένο Απρίλιο για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας, trafficking, εξώθησης στην πορνεία και άλλες σχετικές έδωσε τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών ως άμεσα εμπλεκόμενων στην υπόθεση Torbe που έχει συνταράξει την Ισπανία.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία δόθηκε στις 3 Ιουνίου και κρίνεται από τις αρχές ως ιδιαίτερα αξιόπιστη, ενώ υπάρχει και καταγγελία γυναίκας, που φέρεται να επιβεβαιώνει τον βιασμό της από τους δύο παίκτες, οι οποίοι εκείνη την εποχή, το 2012,  ήταν συμπαίκτες στην εθνική ομάδα U-21 της Ισπανίας.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «El diario», που έχει στην κατοχή της τις σχετικές καταθέσεις. «Τόσο το συγκεκριμένο κορίτσι, όσο και προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό TP3 κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τα αγόρια, καθώς αρνήθηκαν να έχουν επαφές μαζί τους. Το συμβάν έλαβε χώρα σε  σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μαδρίτη και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο προαγωγός τους υποσχέθηκε ότι αν πήγαιναν με τους ποδοσφαιριστές και έκαναν ό,τι τους ζητούσαν θα έπαιρναν πολλά χρήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

H ταυτότητα του Μουνιαΐν έχει εξακριβωθεί, ενώ μένει να επιβεβαιωθεί αν ο Ντε Χέα ήταν όντως ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ήταν παρών στο συμβάν ή αν ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού.

declaracion-hechos-recogida-sumario-humanos_ediima20160610_0474_19

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ