aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΡόμπερτσον: Διέγραψε video που τον έδειχνε να παίζει πινγκ - πονγκ με τον θετικό στον...

Ρόμπερτσον: Διέγραψε video που τον έδειχνε να παίζει πινγκ – πονγκ με τον θετικό στον κορωνοϊό Γκίλμουρ

Ο Μπίλι Γκίλμουρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο Άντι Ρόμπερτσον, υπό το φόβο να τεθεί εκτός αποστολής από το κρίσιμο ματς εναντίον της Κροατίας, όπως έγινε στην Αγγλία με Τσίλγουελ – Μάουντ, διέγραψε video στο οποίο έπαιζε πινγκ – πονγκ με τον συμπατριώτη του χαφ της Τσέλσι.
Μετά το 0-0 με την Αγγλία, ο χαφ της Σκωτίας Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος μάλιστα ήταν ο MVP της ομάδας του, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν αρνητικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν, το ίδιο και οι Άγγλοι, άσχετα αν η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, από κοινού με το υπουργείο της χώρας, πήραν την απόφαση να αποκλείσουν τους Μπεν Τσίλγουελ και Μέισον Μάουντ επειδή πήραν αγκαλιά τον Γκίλμουρ μετά τη λήξη του ματς.

Ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας, Άντι Ρόμπερτσον, είχε ανεβάσει video στο Instagram, στο οποίο έπαιζε πινγκ πονγκ με τον Γκίλμουρ, αλλά ύστερα από όσα έχουν συμβεί, υπό το φόβο να αποκλειστεί από το κρίσιμο ματς εναντίον της Κροατίας που θα γίνει την Τρίτη (22/6, 22.00), έσπευσε να το διαγράψει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ