Ποταπαγόρευση πριν απ’ το Αγγλία-Ουαλία ανακοίνωσαν οι Γάλλοι!

Αγγλία και Ουαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Εuro, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν ποταπαγόρευση στο κέντρο της Μασσαλίας, 24ώρες πριν από το ματς, υπό το φόβο επεισοδίων.

Αγγλοι και Ουαλοί θα συγκρουστούν στα πλαίσια του ομίλου της Μασσαλίας στο Euro, με την αναμέτρηση τους να χαρακτηρίζεται ως «υψηλού βαθμού επικινδυνότητας» για πρόκληση επεισοδίων από τους Γάλλους, οι οποίοι ανακοίνωσαν ήδη μάλιστα και προληπτικά μέτρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 500.000 Άγγλοι, Ουαλοί και Βορειοιρλανδοί αναμένονται στη Γαλλία την περίοδο της διοργάνωσης, με τις αστυνομικές αρχές να ετοιμάζονται να πάρουν «δρακόντεια» μέτρα για την αποφυγή κρουσμάτων βίας, ενώ πάντα υπάρχει και ο φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα μετά την επίθεση στο Παρίσι.

Μάλιστα σε αυτή την κατεύθυνση ανακοινώθηκε ήδη πως 24 ώρες πριν από το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουαλία θα απαγορευτεί στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ οι αρχές θα παρακολουθούν και τη δραστηριότητα των φιλάθλων στα μέσα μαζικής δικτύωσης, σε ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά, προκειμένου να ανιχνεύσουν τυχόν παραβιάσεις του Νόμου, για τις οποίες θα τιμωρηθούν με την επιστροφή τους στη Βρετανία.

ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ