aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΠώς είναι να ξυπνάς από τον θάνατο; Ο Έρικσεν απαντά και προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Πώς είναι να ξυπνάς από τον θάνατο; Ο Έρικσεν απαντά και προκαλεί ανατριχίλα (vid)

Τι είδε όταν άνοιξε τα μάτια του μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν»; Πως είναι να… ξυπνάς από τον θάνατο; Ο Κρίστιαν Έρικσεν συγκλονίζει με την απάντησή του…

Ο Δανός μίλησε για πρώτη φορά σε μέσο της πατρίδας του για εκείνες τις στιγμές που σόκαραν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη μετά την κατάρρευσή του στο παιχνίδι με την Φινλανδία στο EURO του περασμένου καλοκαιριού.

«Θυμάμαι το πλάγιο που εκτέλεσε ο Μέλε. Χτύπησε η μπάλα στο στήθος μου και του την έδωσα πίσω με το πόδι. Ένιωσα ένα μικρό μυικό τσίμπημα και μετά λιποθύμησα» είπε ο Έρικσεν και συνέχισε την αφήγησή του για το συγκλονιστικό συμβάν:

«Όταν ξύπνησα ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα. Ένιωσα κάποιους να με πιέζουν στο στήθος. Έκανα προσπάθεια για να πάρω ανάσα. Στο βάθος άκουγα φωνές, όχι δυνατές, αν και λογικά όλοι ήταν από πάνω μου. Άκουσα τους γιατρούς από πάνω μου. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είμαι ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι είχα κάποιο πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, πως κάτι είχε σπάσει. Αναρωτήθηκα αν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Προσπάθησα στην αρχή να κουνήσω τα δάχτυλα των ποδιών. Θυμάμαι τα πάντα από την μεταφορά μου και μετά, αλλά όχι εκείνα τα λεπτά που ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, εκείνα τα λεπτά που είπαν ότι πέθανα».

Και πως είναι να ξυπνάς από τον θάνατο; Η απάντηση του Έρικσεν είναι ανατριχιαστική…

«Όχι σαν να ξυπνάς από ένα όνειρο. Στα όνειρα θυμάσαι πολλές φορές. Ένιωσα σαν να ήμουν κάπου μακριά, δεν θυμάμαι κάτι από αυτά τα πέντε λεπτά. Η πρώτη ανάμνηση που έχω είναι η προσπάθεια να αναπνεύσω. Και μετά οι φωνές κάπου στο βάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ