aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURO«Πονοκέφαλος» Σάουθγκεϊτ για την 11άδα με Ουκρανία

«Πονοκέφαλος» Σάουθγκεϊτ για την 11άδα με Ουκρανία

Τέσσερις παίκτες στο όριο των καρτών και ο Κίεραν Τρίπιερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης έχουν δημιουργήσει διλήμματα στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την ομάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ουκρανία (3/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta).

Σημαντικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα καλείται να πάρει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει του προημιτελικού με την Ουκρανία. Η Αγγλία είναι η μοναδική ομάδα που έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, εν πολλοίς χάρη στον Τζόρνταν Πίκφορντ αλλά και στην καλή σε γενικές γραμμές ανασταλτική της λειτουργία, ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενδέχεται να αλλάξει τη συνταγή για να μη ρισκάρει με περαιτέρω απώλειες σε ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, οι Μαγκουάιρ, Ράις, Φίλιπς και ο Φιλ Φόντεν βρίσκονται στο όριο των καρτών, με τον Σάουθγκεϊτ να σκέφτεται σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ να αφήσει μερικούς εξ αυτών στον πάγκο. Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, πράγμα που θα επιτρέψει και την επιστροφή των Μάουντ και Χέντερσον στην αρχική σύνθεση.

Την ίδια ώρα, δίλημμα επικρατεί και για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Κίεραν Τρίπιερ αντιμετωπίζει θέμα φυσικής κατάστασης και ένας εκ των Τζέιμς ή Γουόκερ (αναλόγως τη διάταξη) θα ξεκινήσει βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ