aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΠιθανή η επιστροφή Μπενζεμά στη Γαλλία για το Euro

Πιθανή η επιστροφή Μπενζεμά στη Γαλλία για το Euro

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται εντός της ημέρας η ανακοίνωση της αποστολής της Γαλλίας για το προσεχές Euro. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την L’ Equipe, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι πολύ πιθανό να συμπεριλάβει στην 26άδα που θα ανακοινώσει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο φορ της Ρεάλ δεν έχει φορέσει το εθνόσημο από το φθινόπωρο του 2015, δηλαδή για σχεδόν έξι χρόνια. Είχε παραγκωνιστεί λόγω των κατηγοριών που αντιμετώπισε αρχικά για σχέση με ανήλικη και εν συνεχεία για την πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά. Μάλιστα είχε έρθει ανοιχτά και σε διαμάχη με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος «γιατρός» και λέγεται πως ίσως επιστρέψει για να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η επιθετική γραμμή της Γαλλίας είναι ήδη πανίσχυρη με παίκτες όπως οι Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Μπεν Γεντέρ, Ζιρού, Ντεμπελέ και Κομάν, αλλά ακόμη και ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα η κλάση του Μπενζεμά δεν περισσεύει.

O 33χρονος άσος είχε 27 γκολ σε 81 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα από το 2007 μέχρι το 2015, ενώ φέτος κάνει μία ακόμη σπουδαία σεζόν με 29 γκολ και 8 ασίστ σε 45 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ