aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROParisien: Τα «επεισόδια» που έφεραν τον αποκλεισμό της Γαλλίας

Parisien: Τα «επεισόδια» που έφεραν τον αποκλεισμό της Γαλλίας

Οι εντάσεις, η απομόνωση και οι κόντρες φαίνεται πως είχαν ως αποτέλεσμα να αποτύχει η εθνική Γαλλίας στο Euro 2020, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Η αρχή έγινε με την κόντρα του Κιλιάν Εμπαμπέ με τον Ολιβιέ Ζιρού στην αρχή της προετοιμασία των «τρικολόρ», κάτι που δεν έμεινε στο παρελθόν και βγήκε προς τα έξω με τις δηλώσεις που έκανε ο φορ της Τσέλσι για τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν για τη συνεργασία τους μέσα στο γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα στις τάξεις των «μπλε» δεν ήταν ποτέ καλή. Ένας, επίσης, παράγοντας που έπαιξε το δικό του ρόλο ήταν η απομόνωση των διεθνών από τους συγγενών τους, στο πλαίσιο της προστασίας της ομάδας για τον κορωνοϊό. Το κλίμα ήταν βαρύ σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατούσε στα γαλλικά αποδυτήρια πριν από τρία χρόνια.

Βέβαια, υπήρξαν παίκτες που αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και πως ένας κρούσμα θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα σε ενδεχόμενη διασπορά μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Νέες εντάσεις μέσα στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα με την Ελβετία, ο Βαράν απευθύνθηκε στον Πογκμπά. «Ο Παβάρ πιστεύει ότι δεν βοηθάς αρκετά στην άμυνα», φέρεται να του είπε. Στη συνέχεια, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατευθύνθηκε στον συμπαίκτη του και τον ρώτησε: «Τι είπες (για μένα);» και ο Παβάρ του απάντησε με άσχημο τρόπο!

Παρότι το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Γαλλίας ήταν ιδιαίτερα βαρύ μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2020, αφού ο Εμπαπέ έχασε το πέναλτι που αρνήθηκε να εκτελέσει ο Πογκμπά στη σχετική διαδικασία, ο Βαράν έστειλε μήνυμα ενότητας που βέβαια αναζητείται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ