aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΌμιλος Κύπρου: Καθάρισε τη Νορβηγία η Ισπανία! (Βαθμολογία)

Όμιλος Κύπρου: Καθάρισε τη Νορβηγία η Ισπανία! (Βαθμολογία)

Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Ντε Λα Φουέντε στην Ισπανία, η οποία αν και ζορίστηκε περισσότερο απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, επικράτησε 3-0 της Νορβηγίας εντός έδρας στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ίβηρες, που άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Όλμο μετά από μπαλιά του Μπαλντέ.

Οι Σκανδιναβοί έψαξαν άμεσα την ισοφάριση και απείλησαν με τον Έντεγκααρντ ένα δίλεπτο αργότερα, ενώ στο 28’ ο Κέπα απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή προσπάθεια του Άουρσνες.

Το 1-0 ήταν τελικά το σκορ στην ανάπαυλα, με τη Νορβηγία θα δείχνει πως δεν πτοήθηκε όσο θα περίμενε κανείς από το γρήγορο ισπανικό γκολ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο 45λεπτο με τον Άσπας (49’), ωστόσο έξι λεπτά αργότερα ο Πέντερσεν άγγιξε την ισοφάριση – με τον Κέπα να σώζει.

Ο Πίνο έφτασε κοντά στο 2-0 στο 76’ αλλά ήταν άστοχος, με τον Σόρλοθ να τον… μιμείται τέσσερα λεπτά αργότερα.
Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο… Χοσέλου! Στα 33 του χρόνια (!) ο επιθετικός της Εσπανιόλ έκανε ντεμπούτο με την εθνική και μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς έκανε το 2-0 με κεφαλιά (83’).

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς στο 85’ χτύπησε ξανά παίρνοντας το… ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Νάιλαντ σε σουτ του Ογιαρθάμπαλ!

Vathmologia

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ