aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟι σιδηροδρομικοί «απειλούν» το Euro

Οι σιδηροδρομικοί «απειλούν» το Euro

Στο χάος απειλούν να βυθίσουν την Γαλλία οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους και μάλιστα τις ημέρες που θα διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στη χώρα αναμένονται περισσότερο από 1 εκ. επισκέπτες από πολλές χώρες για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Οι αντιδράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον του νομοσχεδίου που πέρασε η κυβέρνηση της Γαλλίας για τα εργασιακά.

Ο επικεφαλής του σιδηροδρομικού συνδικάτου, κάλεσε τους εργαζόμενους στο μετρό του Παρισιού, να απέχουν από την εργασία τους, συμμετέχοντας στις μεγάλες απεργίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στους δρόμους της Γαλλίας επικρατεί καθημερινά πολεμική ατμόσφαιρα, με συνεχείς συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές, ενώ το 80% των βενζινάδικων είναι κλειστά, προκαλώντας τεράστιες ουρές από αυτοκίνητα στα ελάχιστα πρατήρια που λειτουργούν, έως ότου εξαφανιστούν και τα τελευταία απωθέματα καυσίμων.

Το Παρίσι είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει αρκετά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τον τελικό στο Παρκ ντε Πρενς. Ενδεχόμενη απεργία διαρκείας των σιδηροδρομικών θα προκαλέσει το απόλυτο χάος στη μεγαλούπολη η οποία από την 13η Νοεμβρίου βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ