aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟγιαρθάμπαλ:«Από την πρώτη μέρα ήμασταν σίγουροι για την ομάδα μας»

Ογιαρθάμπαλ:«Από την πρώτη μέρα ήμασταν σίγουροι για την ομάδα μας»

Οι παίκτες της Ισπανίας πίστευαν πάντοτε ότι ήταν σε θέση να προχωρήσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους φτάνοντας στους ημιτελικούς, όπως δήλωσε σήμερα ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

«Από την πρώτη μέρα ήμασταν σίγουροι ότι ήμασταν μια συμπαγής ομάδα, μια ενωμένη ομάδα και ότι ήμασταν αρκετά καλοί και το αποδείξαμε αυτό», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πουν εκείνο που τους αρέσει, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν είχαμε ποτέ καμία αμφιβολία σε καμία στιγμή, πιστεύαμε πάντα στον εαυτό μας και εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας», πρόσθεσε, ενώ για την αναμέτρηση με την Ιταλία, τόνισε:

«Είναι μια ομάδα ανώτερου επιπέδου με παίκτες που συνεχίζουν να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο με τους συλλόγους τους, αλλά δεν είμαστε κάτι λιγότερο από αυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, τον τρόπο που παίζουμε και τις ιδέες που έχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ