aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟ καπνιστής Ντι Λορέντζο στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Euro (vid)

Ο καπνιστής Ντι Λορέντζο στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Euro (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της «Σκουάντρα Ατζούρα» πανηγύρισαν την επιτυχία τους με πολύ τρέλα και αλεγκρία, όπως συνηθίζουν να λένε στην γείτονα. Ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο πιάστηκε από τον φακό ενός τηλεφώνου σε πανηγυρικό βίντεο να έχει τσιγάρο στο στόμα του.

Στα αποδυτήρια είχε στηθεί πάρτι με τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Ζορζίνιο να τραγουδούν «It’s coming Rome», τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να τσουλάει στο τραπέζι με μπίρα, τον Αντρέα Μπελότι να κάνει ντους με παγάκια και τον τελευταίο πρωταγωνιστή που βγήκε στην δημοσιότητα, τον Ντι Λορέντζο να καπνίζει επιδεικτικά το τσιγάρο του.

Ο μπακ της Νάπολι, εθεάθη να καπνίζει στα αποδυτήρια, έχοντας δίπλα του τους Έμερσον και Ατσέρμπι, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα για την κατάκτηση του τροπαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ