aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟ Γκιγιαμόν έχασε την εξεταστική για να κάνει ντεμπούτο με την εθνική Ισπανίας!

Ο Γκιγιαμόν έχασε την εξεταστική για να κάνει ντεμπούτο με την εθνική Ισπανίας!

Την ώρα που έλαβε την κλήση για να «παρουσιαστεί» στην Ανδρών της εθνικής Ισπανίας – η κύρια αποστολή που θα βρίσκεται στο Euro τέθηκε σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού (Μπουσκέτς, Γιορέντε) – ο ίδιος ήταν στο σπίτι του και μελετούσε.

Ο 21χρονος Βάσκος κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια προσπαθούσε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη θερινή του εξεταστική στα Μαθηματικά στο τμήματα της Βιοϊατρικής και Μηχανικής του Πολυτεχνείου.

Δίλημμα για τον ίδιον, ωστόσο, δεν υπήρχε. Απουσίασε από την εξεταστική, έκανε ντεμπούτο όμως το βράδυ της Τρίτης (9/6) με την Ανδρών της Ρόχα. «Είχα εξεταστική το απόγευμα, αλλά από τη στιγμή που με κάλεσαν, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να παραβρεθώ. Έκανα αίτημα για εξαίρεση».

Άνοιξε μάλιστα το σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη στο «Μπουτάρκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ